Zefektivnění sledování poštovních zásilek v průběhu přepravního procesu - Juránková, Petra (Univerzita Pardubice, 2016)
Disertační práce se zabývá problematikou sledování poštovních zásilek v průběhu přepravního procesu a možnostmi pro jeho zefektivnění. Za pomoci různých metod zkoumání byl proces sledování poštovních zásilek analyzován jak v podmínkách České republiky, tak v zahraničí. Následně byly zjištěny takové poštovní produkty, které vykazovaly prostor ke zlepšení. Na závěr byl vytvořen metodický přístup k dosažení požadovaného cíle.
The Streamlining of Monitoring Consignments during the Shipping Process
Keywords: přepravní proces; sledování; listovní zásilky; balíkové zásilky; automatická identifikace; shipping process; monitoring; letter posts; parcels consignments; automatic identification