Komunikační mix společnosti OSKAR - Junaštíková, Romana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou komunikačního mixu společnosti Oskar.
Communication mix of company OSKAR
Keywords: komunikační mix; Reklama; podpora prodeje; Marketing; Komunikace; Marketingový mix; Komunikační strategie; propagace; Public relations; direct marketing; mobilní telefony