Problémy nespecifických reakcí při imunomagnetické separaci listerií s využitím dvou typů imunomagnetických částic - Rousová, Hana (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce je zaměřena na ověření vzniku nespecifických reakcí při IMS listerií ve směsi s vybranými mikroorganismy za použití různých typů magnetických částic.
Difficultes of non-specific reactions during the immunomagnetic separation of Listeria using two types of immunomagnetic particles
Keywords: listerie; nespecifické reakce; imunomagnetická separace; magnetické částice