Příprava vozidla k měření na SME, charakterizace nejčastějších závad odhalovaných v jejím rámci - Brychta, Karel (Univerzita Pardubice, 2006)
Možné přístupy k přípravě vozidel na měření emisí na SME. Charakterizace závad zjištěných při vlastním měření emisí a popis příčin nejčastěji se opakujících závad.
Car preparation to exhaust-emission measurement test, definition of most common defects disclosed trough the test
Keywords: Emise; měření emisí; výfukové plyny; závady