Návrh hardware pro monitoring provozu na digitální účastnické lince - Dobrovolný, Martin (Univerzita Pardubice, 2001)
Autro se v práci zabývá návrhem a konstrukcí počítačové karty sloužící k záznamu komunikace mezi digitální telefonní ústřednou a koncovým účastníkem.
The hardware design for monitoring operation on the digital interlocutor line
Keywords: Telekomunikace; digitální spojování; telefonní ústředny; záznamy