Analýza finančního řízení ve vybraném zdravotnickém zařízení - Mňuková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá analýzou finančního řízení vybraného zdravotnického zařízení. Teoretická část popisuje financování zdravotních služeb a zabývá se finančním řízením zaměřeným na zdravotnická zařízení. Ve výzkumné části je poté prováděna analýza finančního řízení ve zvoleném zařízení s právní strukturou akciové společnosti.
Analysis of the financial management in selected healthcare facility
Keywords: finanční řízení; financování zdravotnických zařízení; financial management; financing of healthcare facilities