Návrh implementační strategie pro zlepšení služby ČD-Kurýr - Kuchařová, Věra (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá přepravou kurýrních zásilek na železnici v rámci služeb ČD Kurýr. Snaží se odhalit nedostatky služby a navrhnout jednotlivé kroky implementační strategie. Cílem implementační strategie je vyhodnocení současných služeb a stanovení dalších priorit včetně konkrétních návrhů na zkvalitnění poskytovaných služeb, které povede ke zvýšení úrovně služeb a vyšší konkurenceschopnosti ve srovnání s ostatními firmami.
Proposal of implementing strategy for improvement of CD-Courier service
Keywords: Ceske drahy; tariff politics; accessibility; on-line services; Strategy; České dráhy; tarifní politika; dostupnost; on line služby; Strategie