Propagace v cestovním ruchu - Zahálková, Anna (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na propagaci v cestovním ruchu. V první části jsou vysvětlené důležité pojmy, které se týkají cestovního ruchu a marketingu. Dále je zpracován vývoj propagace a marketingové komunikace, která popisuje jednotlivé nástroje komunikačního mixu. Tyto nástroje jsou využity při charakteristice vybrané cestovní kanceláře a při navržení nových propagačních aktivit.
Promotion of tourism
Keywords: marketingová komunikace; cestovní ruch; komunikační mix; vývoj propagace; reklama; marketing communication; tourism; promotional mix; development of promotion; advertising