Daně a vymáhaní daňových nedoplatků - Růzhová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřila na daně z příjmů fyzických a právnických osob a postupy finančních úřadů při vymáhání daňových nedoplatků.
Taxes and tax undercharges enforcement
Keywords: daň z příjmů; placení; vymáhání; exekuční řízení; finanční úřady