Monitorování výskytu mykotoxinů v potravinách - Cinegrová, Lada (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá monitoringem dietární expozice člověka. V této práci jsou zahrnuty základní charakteristiky významných mykotoxinů a jejich výskyt v potravinách.
Monitoring of mycotoxins in foodstuffs
Keywords: mykotoxiny; potraviny; food; mycotoxins; monitoring