Sledování nákladů na zákazníky - Roháčová, Julie (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato práce pojednává o sledování nákladů na zákazníky. Definuje blíže pojmy, které s touto problematikou souvisí. Uvádí návrhy a možnosti jak by se náklady mohly přiřazovat jednotlivým zákazníkům.
Monitoring Costs of Customers
Keywords: Náklady; zákazníci; alokace nákladů