Přístrojové a materiální vybavení vozidel jednotlivých zdravotnických záchranných služeb v České republice - Šafář, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2025)
Přístrojové a materiální vybavení jednotlivých Zdravotnických záchranných služeb České republiky obsahuje povinné vybavení, které vyplývá z vyhlášky číslo 296/2012 Sb. Ovšem Zdravotnické záchranné služby však pravděpodobně využívají v rámci přednemocniční péče i nadstandardní vybavení, které považují za užitečné.
Device and material equipment of vehicles used by Emergency Medical Service in the Czech Republic
Keywords: povinné přístrojové vybavení; povinné materiální vybavení; pozitivní listy; nadstandardní vybavení.; mandatory device equipment; mandatory material equipment; positive lists; above-standard equipment.