Automatizace webu - Valda, Marek (Univerzita Pardubice, 2018)
Hlavním cílem bakalářské práce je zautomatizování postupů ve webovém prohlížeči pomocí nástroje Selenium WebDriver. Samotná automatizace funguje na bázi skriptů, které si uživatel předem definuje podle potřeby. Aplikaci je možno využít k testování funkcionality webových aplikací, zjednodušení každodenních opakujících se úkonů a v neposlední řadě také pro získávání dat. Projekt je implementovaný v programovacím jazyce Ruby.
Web automation
Keywords: automatizace; Ruby; Selenium WebDriver; testování webových aplikací; skript; automation; Ruby; Selenium WebDriver; web application testing; script