Vlastnosti Ag8GeTe6 - Pedain, Martin (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem této práce je rešerše se zaměřením na přípravu a vlastnosti Ag8GeTe6. Dále byla cílem laboratorní příprava této sloučeniny a měření některých jejich fyzikálních veličin.
Properties of Ag8GeTe6
Keywords: termoelektrické materiály; příprava; vlastnosti; thermoelectric materials; properties