Aspekty a zajištění udržitelného rozvoje dopravy - Bláha, Emanuel (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného stavu dopravy v ČR, návrhy na zajištění udržitelného rozvoje osobní dopravy.
Aspects and guarantee of sustainable development of transport
Keywords: Doprava; Životní prostředí; alternativní pohonné hmoty; Udržitelný rozvoj; Integrovaný dopravní systém