Investiční fondy v České republice - Peukerová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce je zaměřena na možnosti investování na kapitálovém trhu, jeho vývoj i rozvoj z minulosti až po současný stav. Bakalářská práce slouží zejména pak k pochopení fungování investování skrze různé investiční fondy. Pomocí analyzování investičních fondů se snaží získat informace o růstu a rozvoji fondů, jakým způsobem hospodaří. Dále se práce snaží zjistit, kdy a jakým způsobem se u investičních fondů projevila finanční krize, popřípadě v jakém rozsahu.
Investment Funds in the Czech Republic
Keywords: kapitálové trhy; kolektivní investování; kupónová privatizace; capital markets; collective investment; coupon privatization