Informační systémy na podporu řízení lidských zdrojů - Vostřezová, Martina (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce je zaměřena na téma informačních systémů na podporu řízení lidských zdrojů. V první části práce jsou vymezeny základní pojmy v oblasti řízení lidských zdrojů a je představen postupný vývoj přístupu a řízení lidských zdrojů. V následující části je diplomová práce soustředěna na informační systémy na podporu řízení lidských zdrojů, jejich vývoj a současné trendy. V závěru práce je provedena analýza funkčnosti těchto personálních informačních systémů a postojů k současným trendům v oblasti řízení lidských zdrojů v podnicích potravinářského průmyslu.
Information Systems in Human Resource Management
Keywords: lidské zdroje; řízení lidských zdrojů; personální management; informační systém na podporu řízení lidských zdrojů; human resources; human resources management; personal management; human resources information system