Alternativy financování bydlení v České republice - Vetchá, Anna (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce je zaměřena všechny možné alternativy financování bydlení, které jsou dostupné v České republice. Podrobněji rozpracovává průběh stavebního spoření, úvěru ze stavebního spoření a hypotečního úvěru. V praktické části je provedena komparace podmínek úvěru ze stavebního spoření a hypotečního úvěru v rámci vybraných bank a stavebních spořitelen.
Alternative Financing of Living in the Czech Republic
Keywords: Financing of living; rent; mortgage; credit of saving in a building society; building society; bank; building saving society; financování bydlení; nájem; hypoteční úvěr; úvěr ze stavebního spoření; Stavební spoření; banka; stavební spořitelna