Studium skel systému PbO-MoO3-P2O5. - Rösslerová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2010)
Byla studována skla systému PbO-MoO3-P2O5 ve třech kompozičních řadách a byly stanoveny jejich základní fyzikální vlastnosti.
Study of PbO-MoO3-P2O5 system glasses.
Keywords: fosfátová skla; struktura skel; termická analýza; oxide glasses; X-ray diffraction analysis; thermal analysis