Prameny evropského práva - Boháčová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce popisuje prameny evropského práva a jejich dělení do kategorií. Zabývá se také pro Českou republiku velmi potřebnou harmonizací jejího práva s právem evropským, v souvislosti s očekávaným vstupem naší republiky do Evropské Unie.
Sources of european law
Keywords: evropské právo; Evropská Unie; komunitární právo; prameny práva; Evropské společenství