Dopady selhání prvků kritické infrastruktury na provoz podniku - Jarathová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na dopady selhání prvků kritické infrastruktury na provoz podniku. Cílem práce je popsat dopady selhání prvků vybraných prvků kritické infrastruktury, konkrétně prvku energetiky a komunikačních a informačních systémů. Praktická část práce je vytvořena metodou řízeného rozhovoru a analýzou jeho výsledků. Výsledkem práce je zhodnocení nedostatků a návrhy opatření.
Failure effects of critical infrastructure elements of business operations
Keywords: kritická infrastruktura; prvky kritické infrastruktury; krizový stav; ochrana informací a dat; výpadek elektrické energie; critical infrastructure; elements of crtical infrastructure; crisis state; protection of informations and data; failure electrical energy