Návrh opatření na úpravu organizace dopravy v okolí Základní školy Chrast - Meduna, Bohdan (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce je zaměřena na analýzu bezpečnosti provozu v okolí ZŠ Chrast, U Pošty 5. Cílem práce je vytipovat a analyzovat kritická místa v okolí školy na základě dotazníkového průzkumu a vlastního šetření. Na základě těchto informací autor vytvoří návrhy na zbudování či zlepšení bezpečnostních opatření ke zvýšení bezpečnosti nejen žáků ZŠ Chrast, ale také všech osob pohybujících se v obci Chrast.
Proposal for measures to modify transport organization in the vicinity of Chrast Elementary School
Keywords: bezpečnost; problematická místa; školy; žáci; security; problematic places; schools; students