Průzkum spokojenosti cestujících s kvalitou veřejné hromadné dopravy v Kutné Hoře - Müller, Petr (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá průzkumem spokojenosti cestujících s kvalitou veřejné hromadné dopravy v Kutné Hoře. V teoretické části je vymezena problematika spokojenosti s veřejnou hromadnou dopravou a také problematika průzkumu spokojenosti. Druhá část se zabývá analýzou současného stavu spokojenosti s veřejnou hromadnou dopravou v Kutné Hoře. Ve třetí části jsou pak navržena opatření pro zlepšení spokojenosti cestujících se službami veřejné hromadné dopravy v Kutné Hoře.
Survey of satisfaction with quality of public transport in Kutná Hora
Keywords: veřejná hromadná doprava; průzkum; spokojenost; cestující; public transport; survey; satisfaction; passengers