Produkty České spořitelny a.s. pro právnické osoby - Moličová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá bankovními produkty poskytované Českou spořitelnou a.s. pro podnikatele a malé a střední podniky. První část obsahuje teoretické vymezení pojmů z oblasti bankovního systému a bankovních produktů. Praktická část se zaměřuje na popis bankovních produktů České spořitelny a jejich komparaci s produkty Komerční banky a.s. a Československé obchodní banky a.s..
Products of Czech savings-bank Inc. for corporate bodies
Keywords: banky; podnikatelé; podniky; bankovní produkty; úvěry; depozitní produkty; Platební styk; banks; enterpreneurs; companies; banking product; loans; deposit products; system of payment