Žena v roli zdravotnického záchranáře - Konečná, Kamila (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce je prací teoreticko-průzkumnou a zabývá se tématikou žen v roli záchranáře. Cílem praktické části bakalářské práce je zjistit, jaký názor mají muži zdravotní záchranáři na ženy záchranářky z pohledu fyzické, psychické a vědomostní zdatnosti. Pro praktickou část je zvolen kvalitativní design s polostrukturovanými rozhovory s muži zdravotními záchranáři.
A woman in the role of paramedic
Keywords: zdravotnický záchranář; ženy; role; zdravotnická záchranná služba; paramedic; women; role; emergency services