Konkurence v osobní a nákladní silniční dopravě - Pavlovská, Michaela (Univerzita Pardubice, 2006)
Konkurence v osobní a nákladní silniční dopravě, charakteristika dopravního procesu, analýza dopravních firem.
Competition in personal and freight road transport
Keywords: osobní doprava; nákladní doprava; silniční doprava; Konkurence