Analýza podnikatelské činnosti v podniku Hasiči, s.r.o. - Přibylová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se věnuje problematice analýzy podnikatelské činnosti v podniku Hasiči, s.r.o.. Jsou zde popsány vybrané metody analýz podnikatelské činnosti, konkrétně analýza konkurence, SLEPT analýza, SWOT analýza a finanční analýza. Cílem této práce je provést vybrané analýzy podnikatelské činnosti pro podnik Hasiči, s.r.o. a na základě provedených analýz zhodnotit situaci podniku a navrhnout možná opatření.
Analysis of business activity in the enterprise Fire, Ltd.
Keywords: Malé a střední podnikání; Marketing; analýzy; podnikatelské činnosti; small and medium-sized business; analyses; business activities