Geografické informační systémy na okresním úřadě Kutná Hora - Koláček, David (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje současný stav využívání GIS na OkÚ v Kutné Hoře. Sleduje též soulad GIS se standardy státního informačního systému ČR.
Geographic information systems in district office Kutná Hora
Keywords: Geografické informační systémy; Státní správa; okresní úřady; Kutná Hora; veřejná správa