Marketing cestovního ruchu na příkladu daného zařízení - Sixtová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato diplomová práce se věnuje marketingové analýze vybrané cestovní agentury. V rámci práce je provedena analýza mikroprostředí a makroprostředí podniku, analýza marketingovému mixu, marketingové šetření a SWOT analýza zvolené cestovní agentury. V závěru jsou zhodnoceny marketingové aktivity agentury a představeny vlastní návrhy.
Tourism marketing in chosen company
Keywords: cestovní ruch; marketing; marketingový mix; cestovní agentury; SWOT analýza; PESTE analýza; tourism; marketing; marketing mix; travel agencies; SWOT analysis; PESTE analysis