Živnostenský úřad - Kotek, Miroslav (Univerzita Pardubice, 1994)
Hlavním tématem práce je živnostenský úřad, jeho struktura, činnost jednotlivých oddělení, náplní a technické vybavení sloužící pro usnadnění a zjednodušení práce na úřadu.
Keywords: Živnostenský zákon; živnostenské úřady; personalistika; software; dokumentace