Marketingové řízení nákupu ve společnosti KIEKERT-CS, s.r.o. - Červenka, Jan (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá marketingovým řízením nákupu ve společnosti Kiekert-CS, s.r.o. Především aplikací marketingu a jeho nástrojů nákupního mixu v průběhu strategického nákupu. Na základě analýzy marketingového řízení strategického nákupu identifikuje fáze životního cyklu dodavatelsko-odběratelských vztahů a stanovuje návrhy změn v procesu strategického nákupu v Kiekert-CS, s.r.o.
Marketing management of purchasing in company KIEKERT-CS, s.r.o.
Keywords: marketingové řízení nákupu; nákupní marketingový mix; strategický nákup; model nákupního marketingu; proces nákupu; nástroje nákupního marketingového mixu; marketing management of purchasing; purchase marketing mix; strategic purchase; model of purchase marketing; purchasing process; purchase marketing mix instruments