Zpoplatnění silniční dopravy - Froš, Radim (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na zpoplatnění silniční dopravy v České republice i v zahraničí. Pojednává o daních a poplatcích, které jsou spojené s užíváním silniční dopravy. Zároveň navrhuje regulaci dopravy v typových městech s ohledem na počet obyvatel a dopravní situaci.
The road charging
Keywords: silniční doprava; zpoplatnění; legislativa; daně; poplatky; regulace dopravy; road transport; pricing; legislation; taxes; fees; traffic control