Vybrané technické aekonomické aspekty dopravních nehod osobních automobilů - Cimrová, Anna (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá tématikou silniční dopravy. Zaměřuje se na bezpečnost silničního provozu v Česku a analyzuje nehody osobních automobilů.
Selected technical and economical aspects of passenger cars traffic accidents
Keywords: silniční doprava; osobní automobily; bezpečnost jízdy; nehody; Česko