Finanční analýza a její problematika v podmínkách konkrétní firmy - Šedová, Soňa (Univerzita Pardubice, 2006)
V diplomové práci "Finanční analýza a její problematika v podmínkách konkrétní firmy" je na příkladu existujícího podniku provedena finanční analýza několika vybranými metodami. Výsledky plynoucí z aplikací jednotlivých metod a postupů finanční analýzy se navzájem liší. Odlišnosti jsou porovnány, vyhodnoceny a zdůvodněny.
Financial Analysis and its Problems in a Particular Enterprise
Keywords: Financial analysis; indicators of financial analysis; analysis of a company; financial stability; finanční analýza podniku; ukazatele finanční analýzy; analýza firmy; finanční stabilita