Marketingová analýza uplatnění zařízení mlýnů a pekáren z pro dukce TMS Group Pardubice, a.s. na trzích Balkánu - Hlava, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor popisuje vývoj exportu firmy TMS Group Pardubice, a.s. Provádí marketingovou analýzu balkánských států a navrhuje marketingovou vizi firmy.
Marketing analysis of assertion of machinery, especially mill and bekeries of TMS Group Pardubice, a.s. production on the Balkan market
Keywords: Marketing; Zahraniční obchod; marketingová analýza; Export; podniky