Nákupní chování na průmyslovém trhu - Kollárová, Anna (Univerzita Pardubice, 2011)
Předmětem diplomové práce je analýza kupního chování na průmyslovém trhu. Úvodní část práce je zaměřena na definování samotného pojmu nákup a následně jsou vymezeny faktory ovlivňující kupní chování zákazníků. Druhá polovina práce přibližuje pohled na nákupní proces v konkrétním průmyslovém podniku. Porovnáním teoretické a praktické části dostáváme návrh možných změn pro vylepšení nákupního procesu v daném podniku, které může čtenář nalézt v závěrečné části práce.
The Purchasing Behaviour on Industry Market
Keywords: nákup; funkce nákupu; kupní chování; nákupní marketing; řízení zásob; nákupní proces; purchase; function of purchase; purchasing behavior; purchasing marketing; inventory