The Homeschooling movement in English speaking countries - Kratochvílová, Jana (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce pojednává o domácím školství v anglicky mluvících zemích.
Hnutí domácího školství v anglicky mluvících zemích
Keywords: Anglický jazyk; školství