Srovnání právní úpravy orgánů společnosti s ručením omezeným podle platné úpravy a podle zákona z roku 1906 - Jelínková, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je zaměřena na porovnání právní úpravy orgánů společnosti s ručením omezeným dle současné právní úpravy s úpravou z roku 1906.
The legal regulation comparison of limited liability company according to positive legal regulation and law from the year 1906
Keywords: Společnost s ručením omezeným; orgány společnosti; právní úpravy; srovnání