Analýza vývoje dopravní politiky v průběhu předcházejících dvou let - Závorková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2006)
Charakteristika dopravní politiky EU a vývoj dopravní politiky v ČR. Problémové oblasti dopravní politiky a návrh opatření.
Analysis of transport policy development in previous two years
Keywords: dopravní politika; financování dopravy; dopravní infrastruktura