Doručování balíkových zásilek v rámci České pošty, s.p. - Wimmer, Filip (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku procesu doručování balíkových zásilek ve státním podniku Česká pošta. Zabývá se konkrétním depem 701 a jeho procesem zpracování zásilek, přípravy na doručení i samotným doručováním. Jedná se o celý řetězec procesů, kterými společnost zabezpečuje fungování logistiky poslední míle a uspokojování svých zákazníků. Na základě výsledků analýzy celého procesu jsou navržena opatření, jež povedou ke zvýšení kvality služby i vyšší efektivitě analyzovaného procesu.
Delivery of parcels within Česká pošta, s.p.
Keywords: logistické procesy; balíkové zásilky; logistika poslední míle; proces doručování; logistics processes; parcels; last mile logistics; delivery process