Návrh rekonstrukce žst. Choceň - Lelek, Jiří (Univerzita Pardubice, 1998)
Autor v práci předkládá návrh rekostrukce a modernizace koridorové železniční stanice Choceň. Navrhuje nové dopravní schéma a peronizaci stanice.
Keywords: železniční doprava; železniční stanice; rekonstrukce; modernizace; nástupiště; železniční koridory