Účetní uzávěrka a závěrka v obchodní společnosti - Kábrtová, Klára (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce s názvem "Účetní uzávěrka a závěrka v obchodní společnosti" pojednává o sestavení účetní uzávěrky a závěrky v konkrétní společnosti. V prvních třech kapitolách této práce jsou popsány teoretické poznatky týkající se operací probíhajících při sestavování účetní uzávěrky a závěrky. Další kapitola této práce se pak zabývá účetní uzávěrkou a závěrkou společnosti Semet, s.r.o.
Final accounts and closing the books of the company
Keywords: Účetnictví; účetní uzávěrka; účetní závěrka; rozvaha; výkaz zisků a ztrát; Accountaing; financial statements; financial accounts; balance; profit and loss report