Analyzátor baterií - Polák, Jakub (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a výrobou obvodu pro vybíjení baterií ve třech různých režimech a následném výpočtu jejich základních parametrů kapacity a energie. Obvod je možné připojit k PC a pomocí speciální aplikace je vykreslit vybíjecí charakteristiky.
Battery analyzer
Keywords: baterie; analyzátory; vybíjení; mikrokontroléry; batteries; analyzers; discharging; microcontrollers