Analýza hospodaření podniku Goldbeck Prefabeton, s.r.o. - Lišková, Petra (Univerzita Pardubice, 2004)
Tato práce se zabývá podrobnou analýzou hospodaření společnosti s ručením omezeným. Hlavním cílem této práce je zjištění skutečného stavu podniku, odhalení problémů a navržení nápravných opatření k dosažení žádoucího stavu.
Analysis of economic aktivities in jont-stock company Goldbeck Prefabeton
Keywords: analýza hospodaření; Finanční analýza; likvidita; podniky