Výběr pracovníků v závodě Škoda Auto, a. s. Kvasiny - Patzenhauerová, Hana (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá činnostmi personálního útvaru společnosti se zaměřením na oblast výběru pracovníků. Cílem práce je popsat a analyzovat výběr pracovníků firmy v kontextu řízení lidských zdrojů. První kapitola se věnuje definici managementu a jeho jednotlivým funkcím. Druhá kapitola se zaměřuje na význam a úkoly řízení lidských zdrojů. Popisuje personální útvar včetně jeho personálních činností. Třetí kapitola se zabývá výběrem pracovníků a analýzou pracovních míst. Čtvrtá kapitola popisuje základní charakteristiky a současný stav společnosti Škoda Auto, a. s. Pátá kapitola se zaměřuje na oblast péče o zaměstnance ve firmě, popisuje a analyzuje výběr pracovníků.
Selection workers at factory Škoda Auto Inc. Kvasiny
Keywords: Management; Řízení lidských zdrojů; automobilový průmysl; Výběr pracovníků; metodika výběru; personální management