Strategie malé firmy na zahraničním trhu - Svatošová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá problematikou mezinárodního marketingu. Zaměřuje se na aplikaci komunikačního mixu malé firmy na zahraničním trhu.
The strategy of small firm on foreign market
Keywords: zahraniční trhy; mezinárodní marketing; Komunikace; malá firma; průmyslový trh; Foreign markets; international marketing; Communication; small firm; industrial market