Kalkulační systém v podniku Foma Bohemia spol. s.r.o. - Kučerová, Martina (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka se v práci zabývá kalkulačním systémem v podniku Foma Bohemia spol. s.r.o. Vytváří podklady pro zhodnocení funkčnosti užívaného kalkulačního postupu.
System of calculations in Foma Bohemia spol. s.r.o.
Keywords: podniky; Náklady; kalkulace nákladů; metody; Foma Bohemia, s.r.o.