Rozvoj IDS Pardubického kraje - Jirotka, Milan (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářské práce je zaměřena na rozvoj integrovaného dopravního systému Pardubického kraje (IDS Pk), tedy jeho rozšíření do další oblasti kraje, kterou je okres Svitavy. První část práce je věnována obecným informacím o IDS. V další části práce je provedena analýza současného stavu veřejné dopravy v Pardubickém regionu zaměřená na okres Svitavy. V třetí části je provedena optimalizace dopravy v rámci IDS Pk s návrhem linek pro celý okres Svitavy. Poslední část práce je zaměřena na ekonomické zhodnocení návrhu.
Development of integrated transport system in Pardubice region
Keywords: integrované dopravní systémy; Veřejná doprava; okres Svitavy; optimalizace dopravy; integrated transport systems; Public Transport; district of Svitavy; optimization of transport