Podmínky pro podnikání subjektů v silniční dopravě v ČR a v EU - Hrušková, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza podmínek podnikání subjektů v silniční dopravě v ČR a porovnáním s podmínkami v rámci celého ES.
Conditions for enterprise of subjects in road transport in CR and EU
Keywords: silniční doprava; podnikání v dopravě; podmínky; Evropská Unie; Česká Republika