Role of textbook in language teaching - Chvojková, Drahomíra (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá výběrem vhodné jazykové učebnice k výuce dospělých začátečníků. Při hodnocení vybraných učebnic byl brán zřetel nejen na jejich funkci a vlastnosti, ale i na individuální styly učební a vyučování.
Význam učebnice při výuce cizích jazyků
Keywords: Anglický jazyk; výuka; metodiky; učebnice; komparace